Bolden med de ikoniske stjerner er tilbage. adidas udgiver nu den officielle kampbold til dette års udgave af Champions League, som vil blive brugt til gruppespillet. Med Champions League-bolden for sæsonen 2018/19 overrasker adidas ved at lade boldens vanlige farver være omvendt. Det betyder, at boldens overflade er med et blåt grafisk print mens stjernerne er blevet hvide.

Design

Den officielle kampbold er altså designet til at fremhæve de ikoniske Champions League stjerner, hvilket på den blå baggrund på bedste vis lyser frem. Den blå farve er baseret på den officielle Champions League farve, hvortil der er tilføjet grafisk slør af bevægelse, der er perfekt til en bold, der skal bruges til den hurtige fodbold, som spilles i verdens største klubturnering.

Teknologi

Boldens overflade er termisk limet og har derfor ingen sømme, hvilket får bolden til at fremstå mere rent. Samtidig giver overfladen også et mere stabilt svæv og en mere forudsigelig bane, hvilket formentlig er gode nyheder for særligt målmændene. FIFA har udført en række tests på bolden for at sikre at dens rundhed, vægt, opspring og vandoptag overholder kravene. Det er gennemført Champions League bold, som vi kender den. Det bliver spændende at se den i kamp.

Release

Du kan købe adidas 2018/19 Champions League kampbold på unisport.dk nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible.com