Arsenal er nu klar med nye trøjer til den kommende Premier League sæson. The Gunners klassiske røde hjemmebanetrøje har fået et grafisk indslag på de hvide ærmer, mens udebanetrøjen udkommer med en spændende farvekombination af mørkeblå og bordeaux.

We Are The Arsenal

Det nye hjemmebanesæt udkom med titlen ’We Are The Arsenal’ og er som mange af de tidligere trøjer rød med hvide ærmer. Den mest mærkbare opdatering findes på brystet og ærmerne, hvor der løber en tværgående rød grafik, der midt på brystkassen former en spids. Grafikken skal vise byen puls og byens opbakning til klubben. Det betyder samtidig, at Arsenals klassiske hvide ærmer brydes med en rød bjælke, der ligeledes går igen ved dragtens strømper. Arsenal har kun et år tilbage af deres kontrakt med Puma, og det kan derfor være sidste gang, vi ser pumaen på brystet af The Gunners.

Hyldest til fans

Udebanedragten er designet med formålet om at indramme den passion og gejst, som kendetegner Arsenals fans i deres opbakning til klubben. Trofaste Arsenal fans vil også være bekendte med den mørkeblå farve, som klubbens historie flere gange har været basen for udebanedragten. Ligesom på hjemmebanetrøjen er udebanetrøjen udsmykket en puls-grafik over brystet og på ærmerne. Forskellen er dog at grafikken på udebanetrøjen har to spidser, mens hjemmebanetrøjen kun har én. Udebanedragtens tilhørende shorts udkommer i en matchende farvekombination, hvor den mørkeblå og bordeaux farve skaber en særlig lyng-effekt.

Release

Arsenals hjemmebane- og udebanetrøje kan købes på unisport.dk nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible.com og Unisport.dk